Женски фармерки 5C1860DO Beige

Код на Производот: Женски фармерки 5C1860DO Beige 1

Достапност:Има на залиха

1,990 ден 500 ден 500

Достапни Опции

Женски панталони од италијански производител. Супер квалитет,ниски цени. Големините на производот се стандардни европски(италијански)