-69%

Женски панталони PA2921DO Beige

Код на Производот: Женски панталони PA2921DO Beige 1

Достапност:Нема на залиха

1,590 ден 500 ден 500
Женски панталони од италијански производител. Супер квалитет, ниски цени. Големините на производот се стандардни европски (италијански).