-69%

Женски панталони PA2921DO Kaky

Код на Производот: Женски панталони PA2921DO Kaky 1

Достапност:Нема на залиха

1,590 ден 500 ден 500
Женски панталони од италијански производител. Супер квалитет,ниски цени. Големините на производот се стандардни европски(италијански)