Женски панталони S12899DO Beige

Код на Производот: Женски панталони S12899DO Beige 1

Достапност:Нема на залиха

2,390 ден 500 ден 500
Женски панталони од италијански производител. Супер квалитет,ниски цени. Големините на производот се стандардни европски(италијански)